Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 листопада 2017 р.

Співпраця служби зайнятості і роботодавців - один з головних пріоритетів реалізації державної політики зайнятості.

24 листопада 2017року у Центрі розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості був проведен тематичний семінар з жінками-роботодавцями на тему: «Перспективи розвитку малого та середнього бізнесу».
Директор Добропільського міського центру зайнятості Вікторія Бугаєць проінформувала присутніх про стан ринку праці м.Добропілля та Добропільського району, зазначила, що саме спільні зусилля, щодо подолання «тіньової» зайнятості є запорукою розвитку малого та середнього бізнесу у нинішній час. Під час заходу провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Зіганшина ознайомила бізнес-леді з діючими грантовими проектами та детально зупинилась на проекті USAID, який виконується МБФ «Український жіночій фонд». Провідним юрисконсультом Добропільського міського центру зайнятості Альоною Петровою було звернуто увагу на переваги легальної зайнятості та зміни щодо діючого законодавства у сфері зайнятості.Усі присутні отримали консультацію у запрошених на тематичний семінар представників Добропільської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Донецькій області та Добропільського об‘єднаного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області. Наприкінці заходу, Вікторія Бугаєць подякувала всім учасникам за плідну роботу, допомогу та партнерство і запросила до подальшої співпраці у напрямку вирішення питань зайнятості.


Шукати в на сайті