Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 листопада 2017 р.

Шукаємо роботу разом

Сьогодення вимагає від нас чіткого реагування, тому використання нових форм та методів в роботі служби зайнятості стає традиційним.
Фахівці Добропільського міського центру зайнятості намагаються максимально сприяти в працевлаштуванні шукачам роботи, оперативно здійснювати підбір персоналу для роботодавців. Ми застосовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, підвищуємо культуру обслуговування. Нам важливо створити атмосферу доброзичливості та довіри між відвідувачами і фахівцями, зрозуміти, що потрібно саме цьому клієнту та запропонувати йому шляхи вирішення проблем працевлаштування. Саме для цього у центрі зайнятості з’явилися адміністратори залу.
Ці фахівці поєднують функції профінформатора, диспетчера та особистого консультанта з працевлаштування. Вони перші зустрічають людину, яка завітала до центру зайнятості. Їх завдання - з’ясувати мету звернення до служби зайнятості, ознайомити з послугами, які можна отримати, актуальними вакансіями, допомогти швидко зорієнтуватися серед послуг служби зайнятості та підібрати саме ті, які потрібні людині. Якщо є підходяща робота, адміністратор залу узгоджує співбесіду претендента на вакансію з роботодавцем та видає направлення на працевлаштування. Завдяки роботі адміністраторів залу 172 людини протягом 10 місяців 2017р. знайшли роботу до надання статусу безробітного. Шукаєте роботу – тоді Вам до нас!


Шукати в на сайті