Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

«Чарівний світ танцю» в Святогорівському МБК

Про танець можна міркувати безкінечно,
але танець – є життя і так буде вічно!

Танці – це рух, гарний настрій. Про зародження танцю розповісти не легко, та виникло це тоді, коли людство вело ще напівдикий спосіб життя. Поступово мистецтво танцю ускладнювалось. Люди ставали пластичніші, відрізнялися різноманіттям жестів, рухів, поз. 
З’явився свій танцювальний етикет, своя постава. Доля танців різноманітна – одні народжуються і швидко помирають, інші живуть дуже довго, часом не одне століття.
 Про танці можна говорити годинами. Та скільки не кажи, краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Такими словами розпочався розважально-пізнавальний калейдоскоп «Чарівний світ танцю» в Святогорівському міському будинку культури. Організатори свята (Олександр Бойко і Вікторія Андрієнко) відправили гостей заходу в захоплюючу мандрівку танців. 
Все пройшло на одному диханні в теплій і дружній атмосфері. На свято завітали начальник і спеціаліст відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації. Після конкурсів серед учасників було обрано короля та королеву танцю. Всі діти залишилися задоволені від свята. 



Шукати в на сайті