Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 16 листопада 2017 р.

Другий «куркуль» Добропільського району


В рамках обласної програми «Український донецький куркуль» другим переможцем конкурсного відбору від Добропільського району став Столяренко Олександр Євгенійович з проектом «Створення нових робочих місць шляхом розширення діяльності фермерського господарства «Марія 2014» на загальну суму фінансової підтримки – 500 тис. грн. (50% – кошти обласного бюджету, 50% – кошти районного бюджету).

В кінці жовтня 2017 року перераховано кошти першого траншу фінансової підтримки на суму 149,9 тис. грн. Закуплено БДП-3200-03 ПАК борону дискову причіпну (тр.к.).
       Фермерським господарством «Марія 2014» протягом 2016 та 2017 років проводилося розкорчовування земельної ділянки на площі 36 га. У 2018 році планується обробити близько 100 га землі для посіву технічних культур, ячменю та озимої пшениці.
За умов реалізації проекту планується створення трьох робочих місць та впровадження переробки власної сільськогосподарської продукції.
           Першочерговим результатом реалізації цього проекту буде наповнення місцевого бюджету Криворізької сільської ради, а для фермера – це отримання прибутку та можливість в подальшому розвивати власне фермерське господарство.
         Цільове використання бюджетних коштів фінансової підтримки знаходиться на постійному контролі райдержадміністрації та Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.


Шукати в на сайті