Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 21 листопада 2017 р.

Вітання з Днем Гідності та Свободи


Шановні земляки!
Щиросердно вітаємо вас з Днем Гідності та Свободи!

У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці– це народ, який заслуговує поваги світової спільноти.
Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – Помаранчева 2004 року і Революції Гідності 2013 року.
Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає у собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі.

Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження Української нації, нашої держави. Це підтвердження того, що події минулого року на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні.
У День Гідності та Свободи ми низько вклоняємося всім захисникам української державності, подвигу загиблих патріотів, які пішли у вічність заради нашого з вами майбутнього. Давайте будемо гідними нащадками борців за свободу України та разом розбудовуватимемо сильне демократичне суспільство, в якому на всіх рівнях дотримуватимуться ідеалів справедливості, пануватиме закон і порядок.
Бажаємо мирного неба над головою, єдності, благополуччя і добробуту Вам та Вашим родинам!

Від імені колективу Добропільської райдержадміністрації
Голова райдержадміністрації                                                                                         Д.О. Кірносов

Шукати в на сайті