Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 листопада 2017 р.

В Святогорівській школі відбулися заходи до Дня гідності та свободи

21 листопада 2017 року в Святогорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи. Спочатку для всіх учнів школи пройшла урочиста лінійка, на якій вшанували пам'ять тих, хто трагічно загинув під час подій на Майдані Незалежності.
Для учнів 8-11-х класів класний керівник 10-го класу Лазуренко Альона Миколаївна разом із своїми вихованцями провели відкритий виховний захід "З любов'ю про Україну", на якому змогли довести, що революція відбулася не лише в політичному житті країни. Передовсім вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості.
Для учнів 5-6-х класів пройшли уроки мужності "Україна - країна нескорених!" та "Революція Гідності, охрещена кров'ю". Ще учні 5-8-х класів влаштували цікавий флешмоб "За Україну, за її волю!" На всіх заходах згадували нашого земляка, Героя Небесної Сотні, Наумова Володимира Григоровича, який трагічно загинув під час подій 2013-2014 рр.
Але Революція Гідності не завершилася, вона продовжується на сході нашої країни. Саме завдяки мужності українських військових там, ми зараз можемо спокійно жити тут. Ми віримо в перемогу наших воїнів, які з почуттям гідності, патріотизму нині воюють на сході України, захищаючи її територіальну цілісність, відстоюючи ідеали свободи і демократії як найвищої цінності сучасного цивілізованого суспільства. Наші односельці на рівні з усіми захищають кордони нашої держави. Юні кореспонденти газети "Хвилинка".


 

Шукати в на сайті