Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

Журналіста цікавить усе

23 листопада 2017 року у відділі освіти в рамках програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини» пройшов районний конкурс серед юних журналістів «Епоха імені Тебе».
3 години юні конкурсанти випробовували свої здібності та таланти у журналістській справі.В конкурсі прийняли участь 4 команди шкільних газет: «Пятидневка» (Ганнівська ЗОШ І-ІІІст.), «Школярія» (Світлівська ЗОШ І-ІІІст.), «ДОПІНг» (Нововодянська ЗОШ І-ІІст.), «Скринька» (Шахівська ЗОШ І-ІІІст.)
Конкурс розпочався справжніми міксами театралізації, скетчів, костюмованих виступів, емоційними презентаціями редакційних команд.Наступним випробовуванням був – вихід в люди, який вже давно сподобався учасникам конкурсу. Цього року юні журналісти шукали на вулицях міста відповіді на питання базових понять життя, усвідомленності сьогодення.

Спробуйте разом з нашими юними журналістами дати відповіді самі собі на запитання :
- Що в моєму житті радує мене в даний момент? Що саме викликає радість?
- Що робить мене щасливим? Які почуття це викликає?
- Чим в своєму житті я горжуся в даний момент? Чим викликане це почуття?
- Які в мене зобов’язання в житті в даний момент? Що змушує мене до цього? Які почуття це викликає?
- Кого я люблю? Хто любить мене? Що викликає в мені почуття любові?
Домашнім завданням для конкурсантів було зробити випуск шкільної газети, присвячений сильним сторонам учнів та педагогів, в якій вони навчаються, могутнім внутрішнім ресурсам, що допомагають досягти мети, не звернути з обраного шляху. Разом з учасниками познайомились із відданою працею вчителів, з вірністю обраній професії директорів шкіл, їх заступників, зі здобутками на спортивній арені, творчих майданчиках України талановитих дітей шкіл району. Вийшов цікавий екcперемент, який підтвердив вираз: «Найкраще належить тим, хто вірить у красу своєї мрії». В конкурсному турі «Жива природа Добропільщини» для фотокореспондентів випробовуанням було висвітлення мальовничих куточків рідного краю в різні пори року, багатства неповторністі самої природи. Враження від їх уміння побачити красу та велич у травинці, осінньому вбранні дерев, крапельках вранішньої роси, сині місцевих водоймищ, відкритій любові лебедів, мальовничості доріг захоплююче.
Конкурс завершився, визначені переможці районного конкурсу серед юних журналістів «Епоха імені Тебе» 2017:
І місце – «Скринька» (Шахівська ЗОШ І-ІІІст.),
ІІ місце – «Школярія» (Світлівська ЗОШ І-ІІІст.),
ІІІ місце – «Пятидневка» (Ганнівська ЗОШ І-ІІІст.),
ІІІ місце - «ДОПІНг» (Нововодянська ЗОШ І-ІІст.).
Щира подяка спонсору конкурсу директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Ткачу, голові ГО «Добре поле» Марченко Любові за чудові пам’ятні призи.
Одного разу, узявшись за перо, пізнавши, що в світі значить слово, нехай у скарбничках журналістських справ панує творчіть, що несе правду та добро.
Вітаємо переможців, вітаємо учасників, дебютантів! Бажаємо сміливості, наполегливості, досягнень. Краще, глибше пізнавайте себе – і це допоможе Вам пізнати увесь Світ!





Шукати в на сайті