Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

У Краматорську завершився перший день форуму з децентралізації

У Краматорську підвели підсумки роботи першого дня форуму «Децентралізація: сучасний стан та перспективи розвитку. Фінальна дискусія була присвячена розвитку промислово спрямованих громад.
Директор департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Артем Литвинов підкреслив, що у області реалізується проект створення промислових парків, який спрямований на збереження та розвиток промислового потенціалу Донецької області.
«Ми запропонували громадам створювати індустріальні парки. Вже є проект парку у Лиманській громаді. Але всі повинні розуміти, що реалізація такого проекту займає багато часу. Проте індустріальні парки матимуть величезний позитивний економічний ефект. Донеччина має великий промисловий потенціал, громади його відчувають. Ми готові допомогти у реалізації багатьох проектів», – заявив Артем Литвинов.
Він також зазначив, що проекти промислового розвитку мають розробляти також громади, які зараз не сформовані. Це дозволить значно пришвидшити здобуття економічної спроможності та прискорити розвиток майбутньої громади.

Шукати в на сайті