Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 20 листопада 2017 р.

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ТА ВПО ДОБРОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ


Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку KfW, розпочинає набір учасників на новий проект, що має на меті покращити можливості для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів, які зазнали наслідків конфлікту. Водночас, проект зміцнить соціально-економічну стабільність і добробут приймаючих громад в Україні. Завдяки грантам на самозайнятість та мікропідприємництво, проект надасть змогу вимушеним переселенцям та членам приймаючих громад розпочати новий або розширити наявний бізнес.
Конкурсний відбір буде проведено 15 грудня 2017 року.
Сума грантів: Самозайнятість – до 650 євро;
Мікропідприємництво – до 2500 євро.
За більш детальнішою інформацією звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб. №17 або за тел. 2-81-60.

Шукати в на сайті