Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 листопада 2017 р.

У Краматорську відбудеться форум «Децентралізація: сучасний стан та перспективи розвитку»

23-24 листопада 2017 року на Донеччині у м. Краматорську відбудеться форум «Децентралізація: сучасний стан та перспективи розвитку».  Організатори форуму – Донецька обласна державна адміністрація, Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Захід відбудеться за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». Метою проведенння форуму є сприяння ефективному діалогу і взаємодії між органами законодавчої, виконавчої влади та органами місцевого самоврядування у вирішенні найбільш актуальних питань реформи децентралізації та визначені пріоритетних напрямів розвитку об’єднаних громад. У форумі візьмуть участь – народні депутати України – члени Комітету, голови профільних підкомітетів, представники центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування Донецької області та інших регіонів України, представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства, експертного і наукового середовища та міжнародні партнери.
Місце проведення форуму: Донецька область, м. Краматорськ, бульвар Краматорський, 41, Ювелірний Дім «SA&GA»(конференц-зала, 3 поверх). Щоб ознайомитись з програмою форуму натисніть сюди.
Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у заході та просимо обов’язково пройти акредитацію! Контактна особа – заступник начальника відділу прес-служби Надія Масюченко , 099 708 87 20, 068 935 06 51, n.masuchenko@gmail.com.

Шукати в на сайті