Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 18 травня 2017 р.

18 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГЕНОЦИДУ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

18 травня 1944 року розпочалася операція з депортації кримських татар. У цей день вшановують пам'ять жертв цього злочину (під час головної хвилі депортації 18-20 травня було виселено 180 014 осіб), а також відзначають його як День боротьби за права кримськотатарського народу.
До 73-ої річниці депортації кримськотатарського народу, в центральній бібліотеці організовано виставку літератури «Велика трагедія маленького народу», де представлено книги, фото, періодичні матеріали про трагедію депортації, багаторічну боротьбу за повернення на історичну батьківщину та сучасне протистояння кримськотатарського народу анексії Криму Російською Федерацією.
Вшанування пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу, демонстрація солідарності в боротьбі за відновлення їхніх прав набуває важливого українського та міжнародного значення.
Джерело: http://dobropolbiblio.blogspot.com

Шукати в на сайті