Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 31 травня 2017 р.

31 травня - Всесвітній день без тютюну


У всьому світі 31 травня проводиться міжнародна акція по боротьбі з курінням – Всесвітній день без тютюну, тобто день, вільний від тютюнового диму. Він був встановлений у 1987 р. Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) для залучення глобальної уваги до тютюнової епідемії та її смертельних наслідків.

В бібліотеках району з цієї нагоди організовано заходи: книжкову виставку «Згорання на попіл» (Центральна бібліотека), година-застереження «Паління вашому здоров’ю шкодить і до хвороб воно приводить» (Ганнівська бібліотека), інформаційна бесіда «Про вплив тютюнового диму» (Добропільська бібліотека), виставка – застереження «Скажемо ні – шкідливим звичкам» (Новоукраїнська бібліотека), урок здоров’я «Курити – здоров’ю шкодити» (Новофедорівська бібліотека), пізнавальна година «Молодь за зоровий спосіб життя» (Шилівська бібліотека), тематична викладка «Не струшуйте здоров’я в попільничку» (Світлівська бібліотека).
Сьогодні – саме той день, коли можна підняти голос на захист здорового способу життя, чистого повітря, звільнення від тютюнового диму.
http://dobropolbiblio.blogspot.com
 

Шукати в на сайті