Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 11 травня 2017 р.

Європа у серці кожного

Сьогодні, 11 травня, у місті Добропіллі біля будівлі міської ради відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України. Участь в урочистостях взяв голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський. Делегація Добропільського району на чолі з головою райдержадміністрації Дмитром Кірносов та головою районної ради Тамарою Бєлянкіною приєдналася до урочистої церемонії.
Звертаючись до громади великого Добропілля, Павло Жебрівський привітав всіх з такою визначною подією, відзначивши, що Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас, виразив впевненість в тому, що українці будуть рівними серед європейської спільноти і європейські цінності адаптуються в нашому світосприйнятті.





















Шукати в на сайті