Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 16 травня 2017 р.

До уваги абітурієнтів та старшокласників!

З 10 травня 2017 року розпочато загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників, яка ставить на меті надання допомоги молодим українцям у виборі майбутньої професії.
На загальнонаціональних телеканалах та у мережі Інтернет за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=fI3YWm_Ecfc&t=7s транслюватиметься ряд соціальних роликів, які розповідатимуть молоді про важливість обрання своєї майбутньої професії.
Добропільський міський центр зайнятості пропонує випускникам та учням загальноосвітніх навчальних закладів, за їх зверненням, профконсультаційні послуги з вибору професії. Зокрема, з використанням психодіагностичного тестування в автоматизованій системі АРМ "ПрофКонсультант", АС "Оптант Плюс" та за міжнародною тестовою методикою "Magellano Університет" на безкоштовному профорієнтаційному порталі "Моя кар’єра" (www.mycareer.org.ua).
 Для отримання консультації з вибору професії та з питань професійної орієнтації необхідно особисто звернутися до фахівців центру або зарезервувати час через сервіс "Електронна черга".

Шукати в на сайті