Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 23 травня 2017 р.

Виїзна акція Добропільського міського центру зайнятості до Шахівської об’єднаної територіальної громади

У 2015 році на території Добропільського району було створено Шахівську об’єднану територіальну громаду. Добропільський міський центр зайнятості проводить постійну роботу щодо активної співпраці з громадою.
От і 22 травня 2017 року фахівці центру зайнятості провели виїзну акцію з використанням мобільного центру професійної орієнтації для жителів Шахівської об’єднаної територіальної громади в с.Шахове.
Метою проведення цієї виїзної акції стало охоплення якомога більшої кількості громадян з числа мешканців громади комплексом інформаційно-консультаційних послуг служби зайнятості, інформування широких верств населення про стан сучасного ринку праці в регіоні, перспектив його розвитку та можливості працевлаштування насамперед на місцеві підприємства.
Присутнім була надана інформація про можливість проходження професійного навчання за сприянням служби зайнятості та здобуття професійної освіти в навчальних закладах області, насамперед, у центрах професійно – технічної освіти Державної служби зайнятості. Фахівцями центру також були надані індивідуальні консультації з питань зайнятості.
В цей же день, в рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників, відбувся захід для учнів старших класів Шахівської загальноосвітньої школи. Школярі ознайомились з затребуваними на ринку праці професіями, дізналися про послуги, які надає служба зайнятості, з акцентом на надання послуг учням ЗОШ та випускникам. Ознайомилися з можливістю пройти профорієнтаційне тестування на автоматизованому робочому місці «Профконсультант» або дистанційно за методикою «Магелано Університет». Для закріплення наданої інформації шкільна молодь отримала буклети «Корисні онлайн-ресурси». В заході прийняли участь 46 учнів школи.


Шукати в на сайті