Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 11 травня 2017 р.

Відбувся V традиційний турнір з міні-футболу


З кожним днем усе далі від нас священна дата − День Великої Перемоги. Ми відзначаємо це свято, як символ радості і скорботи, пам’яті і безсмертя. Окрім традиційних заходів, мітингів, покладань квітів в районі, щорічно цього дня проводяться спортивні змагання. І цей рік не став винятком.
8 травня 2017 року у с.Шахове на майданчику зі штучним покриттям пройшов V традиційний турнір з міні-футболу пам’яті С.І. Ілієнко, присвячений до Дня Перемоги.
На початку змагань учасники вшанували пам'ять солдат, які загинули під час бойових дій у Другій світовій війні, хвилиною мовчання.

Участь у змаганнях взяли 6 команд. І місце посіла команда с. Шахове, ІІ місце зайняли футболісти м. Добропілля ш-та «Алмазна», ІІІ – команда КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради.
Спонсором змагань виступив Гейченко О.В. при участі Донецької обласної організації «Спорт для Всіх». За зайняті призові місця команди отримали кубки, іменні медалі, грамоти та грошові винагородження.
Щиро дякуємо родині С.Ілієнко та тренеру-викладачу КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Омельченко В.М. за сприяння у проведенні заходу.

За матеріалами сайту Добропільської районної ради

Шукати в на сайті