Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Змагання з футболу до Дня Перемоги

9 травня 2017 року в селищі Святогорівка відбулося спортивне свято до Дня Перемоги з футболу серед дорослих.
Всього взяло участь у змаганнях 6 команд (90 чол.), які представляли м.Білозерське, с.Ганнівку, с.Добропілля, с.Мар'янка, смт Святогорівка та військовий ІІІ реактивний артилерійський батальйон.
Змагання почалися з хвилини мовчання, вшановуючи пам'ять загиблих у Другій Світовій війні і проходили по круговій системі в двух зонах.
В запеклій боротьбі І місце зайняла команда м.Білозерського, ІІ місце – с.Ганнівки «Возрождение», ІІІ місце – команда с.Добропілля.
Команди - переможці були нагороджені за І місце – манішками, ІІ місце –футбольним м’ячем, ІІІ місце – комплектом футбольних сіток.
3а зайняті 4-6 місця команди були нагороджені грошовими нагородами за участь у змаганнях. Спонсорами заходу виступили: селищний голова Віктор Белянкін, депутат районної ради Олексій Лінкін та підприємці Микола Бабак, Віктор Мочан.
Керівництво комунального закладу «Районної ДЮСШ» з великою вдячністю вручили подяки спонсорам за підтримку та розвиток спорту в районі.
Команді військових ІІІ реактивного артилерійського батальйону було вручено подяку за надання допомоги у приготуванні солдатської каши і чаю, чим вони пригощали всіх присутніх, а дітям було роздано солодощі. Свято закінчилося ввечері, всі присутні отримали масу позитивних емоцій і були вдячні організаторам.
 
За матеріалами сайту Добропільської районної ради
 

 

Шукати в на сайті