Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 12 травня 2017 р.

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІТЕЙ – СИРІТ ЖИТЛОМ

З метою забезпечення житлових прав та соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на виконання регіональної Програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2013-2017 року» та районної Програми “Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2017 роки» 12 травня 2017 року в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи під головуванням заступника голови райдержадміністрації Перекотій Н.П. з питання придбання житла дітям – сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа.
В роботі групи прийняли участь начальник фінансового управління, головний архітектор, начальник служби у справах дітей, завідувач юридичного сектору райдержадміністрації. Були розглянуті питання використання субвенції з обласного бюджету районному бюджету на здійснення заходів щодо забезпечення житлом дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. На сьогоднішній день терміново необхідно вирішити питання затвердження конкурсної комісії для проведення процедури купівлі житла та розробити відповідне положення. 

Шукати в на сайті