Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 15 травня 2017 р.

Отримання гранту від Міжнародного благодійного фонду "Карітас України"

Розвиток малого бізнесу на селі – це поки ще малий, але перспективний крок, який сприяє відродженню населених пунктів.
Це можливість активізувати людей до роботи та до процесу реформ, сприяти збільшенню соціальних ресурсів села шляхом розвитку малого підприємництва, фермерства, різних форм трудової самоорганізації сільського населення.
Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» підтримує розвиток приватного сільського господарства, оголошуючи конкурси та відкриваючи різноманітні програми.
Одним із таких конкурсів скористалася мешканка с. Криворіжжя Оксана Іванченко, відправивши заявку та свій бізнес-план. 
І ось нарешті довгоочікувана подія – 12 травня, пройшовши відбір, Оксана Володимирівна отримала грант від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» в розмірі 25 тис. грн. на придбання сироварні.

13 травня нею вже відправлена заявка до Молпрому в м. Запоріжжя на виготовлення спеціалізованого обладнання – пастеризатора сироварні та внесено передоплату в розмірі 50% вартості обладнання.
Бажаємо Оксані Володимирівні успіхів в реалізації її планів та задумів, хороших однодумців та всього найкращого.


Шукати в на сайті