Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Україна – це Європа

11 травня 2017 року на засіданні Ради Євросоюзу ухвалено рішення Ради Міністрів Європейського Союзу щодо скасування візових вимог для громадян України. Це є результатом діяльності всієї української спільноти, нашого європейського вибору, успішності та безповоротності курсу нашої держави на інтеграцію до Європи, символом приналежності України до спільного європейського цивілізованого простору.
З нагоди цього важливого для нашої країни рішення в центральній бібліотеці району організовано книжкову виставку «Україна – це Європа», де представлено книги та періодичні матеріали про Євросоюз, його історію та сьогодення, а також висвітлено шлях України до євроінтеграції. В сільських бібліотеках оформлено перегляди літератури «Україна – європейська держава», проведено інформаційні бесіди «Україна – Європейський Союз: шляхи інтеграції» (Святогорівська, Ганнівська бібліотеки) та «Європейський Союз – наша мета» (Вірівська, Завидокудашевська, Світлівська бібліотеки).

Шукати в на сайті