Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 15 травня 2017 р.

Підліткам - ще раз про небезпеку соціальних мереж

12 травня 2017 року спеціалісти Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді прийняли участь у семінарі-нараді лідерів молодіжних, шкільних організацій Добропільського району та провели відеолекторій на тему: «Небезпечна соціальна гра «СИНІЙ КИТ»». В заході прийняло участь 18 дітей. 
В процесі спілкування з лідерами, була проведена бесіда про небезпеку участі у смертельних іграх в соціальних мережах. Донесено інформацію про цінність життя кожної людини. Про неможливість безвихідних ситуацій. У кожної людини є близькі люди, котрі готові прийти на допомогу та підтримати в будь-яких ситуаціях. В першу чергу, для підлітків - це батьки. Також, було сказано про потребу більше довіряти батькам, бути відкритими для них, знаходити спільні заняття, допомагати та більше спілкуватися з ними.
Спеціалісти центру, наголосили про необхідність менше проводити час в соціальних мережах, а займатися творчістю, спортом, музикою, самореалізацією і розвитком себе як особистість, ставити цілі та досягати їх не у віртуальному, а реальному світі.
Наприкінці зустрічі підлітки мали нагоду переглянути відеоролик щодо профілактики дитячого суїциду - коротке, але змістовне. Воно справило на присутніх глибоке враження, після чого було помітно, що діти замислились над вартістю свого життя. А будучі лідерами в своїй школі, ми впевненні, що вони донесуть це враження до своїх однолітків.



Шукати в на сайті