Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 19 травня 2017 р.

День пам’яті жертв політичних репресій в Україні

День пам'яті жертв політичних репресій – щорічний національний пам'ятний день в Україні, який відзначають в цьому році 21 травня. Політичні репресії в Україні носили цілеспрямований, організований характер і уразили практично всі верстви української нації – інтелігенцію, військовиків, політиків, діячів церкви, культури та мистецтва, та найбільше постраждало селянство.
З нагоди вшанування пам’яті жертв, які загинули або постраждали в наслідок політичних репресій комуністичного режиму в бібліотеках району зібрано книги та періодичні матеріали про ці події і представлено до уваги користувачів: виставка-посвята «З полону забуття» (Центральна бібліотека), календарні виставки «Жертвам репресій присвячується» (сільські бібліотеки), Мир і злагода — це головне, що потрібно сьогодні Україні. Пам’ятаючи про трагедію минулих років, ми з надією дивимося в майбутнє і віримо в нашу державу.

Шукати в на сайті