Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 18 травня 2017 р.

На контролі - захист прав дітей

17 травня 2017 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулося засідання районної комісії з питань захисту прав дитини.
В роботі комісії взяли участь заступник голови райдержадміністрації , начальник служби у справах дітей, начальник управління соціального захисту населення, директор центру соціальних служб, начальник фінансового управління, представник органу охорони здоров’я та відділу освіти.

В ході роботи комісії були розглянуті питання зняття з соціального обслуговування десяти сімей, які успішно подолали складні життєві обставини; взято під соціальний супровід шість сімей, які потребують допомоги та поради; а також розглянуто питання здійснення службою у справах дітей контролю за усиновленими дітьми задля запобігання порушення прав усиновлених дітей. Всі члени комісії були одностайні у прийнятті рішень.


Шукати в на сайті