Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 19 травня 2017 р.

«Книга – для друга»


21 лютого 2017 року, у міжнародний день рідної мови, на Львівщині стартувала акція «КНИГА ДЛЯ ДРУГА», метою якої є забезпечення шкіл Луганської та Донецької областей україномовною літературою.
Вчора, 18 травня, до Добропільського району завітали представники із Львівщини від Асоціації учасників АТО Львівщини на чолі з керуючим справами Тарасом Маслянка.

В рамках даної акції гості привезли в подарунок дітям району близько 2 тисяч україномовних книжок (підручники, художня література) з побажаннями від дітей Львівщини. В свою чергу, вони будуть дуже вдячні за відповіді, отримані від дітей з Добропільщини.
Тарас Маслянка особисто подарував книги дітлахам, які були присутні на районному святі до Дня вишиванки.
Дякуємо всім, хто долучився до акції «КНИГА ДЛЯ ДРУГА» - дітям, їх батькам та вчителям, керуючому справами Тарасу Маслянка.



Шукати в на сайті