Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 15 травня 2017 р.

Реальні кроки взаємодії громади і влади


Ініціативність, небайдужість громади смт. Святогорівка дозволили вирішити давно назрівши проблему – благоустрій ділянки в центрі села. Актив селищної ради, районні та селищні депутати спільно з керівниками райдержадміністрації прибрали територію біля адмінбудівлі селищної ради, вивезли сміття та висадили декоративні кущі.
Зелені насадження забезпечив директор районного Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Микола Іванов, які були придбані за власні кошти голови райдержадміністрації Дмитра Кірносова.

Слова вдячності висловлюємо селищному голові Віктору Бєлянкіну, депутату районної ради Світлані Дудушко, селищному депутату Галині Жахаловій, які своєю активною громадською позицією показують гарний приклад турботи про рідне село.
Вдячні за співпрацю керівництву міського Центру зайнятості за організацію громадських робіт на території Святогорівської селищної ради та залучення осіб з числа незайнятого населення до робіт з благоустрою.
Хочеться відзначити, що на проведення робіт не витрачено жодної гривні бюджетних коштів.
Нехай ця подія стане початком позитивних зрушень в інших громадах – для упорядкування територій не обов’язково залучати великі кошти, достатньо любити свій край і відповідально ставитись до своїх громадянських обов’язків.




Шукати в на сайті