Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 29 травня 2017 р.

Реалізація інфраструктурних проектів - на контролі у керівництва району


26 травня голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів робочу нараду з питання реалізації інвестиційних проектів. На нараду були запрошені начальники управлінь, відділів РДА.
Керівник району наголосив на важливості реалізації цих проектів, спрямованих на розвиток соціальної інфраструктури в регіоні, та на тому, що їх реалізація знаходиться під особистим контролем очільника області Павла Жебрівського, особливо – по ремонту опорної школи в сел. Світле.

Під час наради було детально обговорено стан справ по реалізації кожного проекту, проблемні питання та шляхи їх вирішення.
В цілому, відзначив Дмитро Кірносов, ситуація складається непогано, але потрібно весь час моніторити стан робіт та злагоджено працювати органам місцевого самоврядування та керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

Шукати в на сайті