Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 23 травня 2017 р.

Пройшов обласний зліт учнівських бригад

19-21 травня у Краматорську, Донецьким обласним еколого-натуралістичним центром за підтримки Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства було проведено обласний зліт учнівських виробничих бригад, трудових аграрних та екологічних об’єднань, учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.
Захід проводився з метою підвищення рівня трудового виховання учнівської молоді та ефективності дослідної та науково-дослідницької роботи на навчально-дослідних земельних ділянках, активізації участі молоді в практичній та дослідно-експериментальній роботі в галузі сільського господарства, лісового господарства та охорони природи.
У обласному Зльоті взяли участь гуртківці Добропільського райЦЕНТУМа, учні Добропільської ЗОШ I-III ст., Мальцева Інна, Ігнатенко Олександр, Поспелова Валентина разом з керівником Крамаревою Ольгою Вікторівною представляли учнівську бригаду «Еколог».
Обласний зліт проходив в найкрасивіших місцях Донеччини: на території «Візит-центру» регіонального ландшафтного парку «Краматорський» та еколого-просвітницької стежини «Лісове намисто» Ямпільського лісництва, де школярі мали змогу пройти екскурсійними маршрутами та ознайомитися з роботою цих установ. 
Програма Зльоту включала такі змагання: «Захист науково-дослідних робіт», «Виставка презентація», «Творчий звіт», «Тестування». В рамках проведення зльоту виробнича бригада «Еколог» приймаючи участь у виставці-презентації «Щедрість рідної землі» представила натуральні зразки посадкового матеріалу - тис ягідний, туя, самшит, спірея японська, дейція, форзиція, можевельник; щоденники дослідницьких робіт, експозицію прикрасили плакатами на тему «Охорона природи».
Наші гуртківці отримали призові місця та нагороджені грамотами Донецького обласного еколого-натуралістичного центру, подарунками від обласного управління лісового та мисливського господарства, департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій, асоціації фермерів, РЛП «Клебан-Бик». 
На зльоті були присутні почесні гості з департаментів освіти і науки, екології і природних ресурсів, агропромислового комплексу та розвитку сільських територій, асоціації фермерів, викладачі та науковці з Донецької державної сільськогосподарської дослідної станції, Великоанадольського лісового коледжу, керівництво національного парку «Святі гори», співробітники РЛП «Клебан-Бик» та «Краматорський».

Шукати в на сайті