Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Триває поточний середній ремонт автодороги Добропілля – Лиман

За інформацією відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Донецькій області, у Добропільському районі продовжуються роботи з відновлення покриття автодороги загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Красний Лиман, на ділянці Добропілля – Краматорськ, поблизу с. Новотроїцьке.
Нагадаємо, цьогоріч дорожники мають відремонтувати 8,2 км вищезазначеного територіального автошляху між селами Новотроїцьке та Андріївка. Кілометрова прив’язка до місця ремонтних робіт: км 20+100-км 28+300.
На даний час на об’єкті завершено роботи з улаштування вирівнюючого шару покриття (для виправлення профілю дороги) та розпочато вкладання верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА).
Нагадаємо, а/д Т-05-14 Добропілля – Красний Лиман є перехідним об’єктом з минулого року. На остаточне завершення відновлювальних робіт чекає й ділянка біля с. Ганнівка, що поблизу Добропілля, км 5+850-км 6+400. Загальна протяжність двох ділянок автошляху становить 8,7 км. Роботи виконуються за рахунок державного бюджету.
Як повідомлялось раніше, у 2017 році на Донеччині планується ввести в експлуатацію 35,3 км автодоріг, відновлених поточним середнім ремонтом. Враховуючи розподіл та обсяг бюджетних видатків (за бюджетною програмою 3111020 «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування»), на поточний середній ремонт автошляхів Донецької області передбачено понад 51 млн грн.
 
За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації 

Шукати в на сайті