Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 25 травня 2017 р.

Змагання юних ерудитів


23 травня у відділ освіти Добропільської райдержадміністрації відбувся районний конкурс «Юний ерудит» серед учнів 4-х класів шкіл району.
В конкурсі взяли участь 7 учнів шкіл району та Шахівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Програма конкурсу складалась з 10 турів. Маленькі ерудити змагалися між собою у кмітливості, логічному мисленні,уважності, теоретичних знаннях з української мови. Конкурсанти розв’язували ребуси, вирішували логічні задачі з незвичним змістом, розгадували загадки.

Переможцями стали 2 конкурсанти, які набрали однакову кількість балів: Анна Кравченко (Ганнівська ЗОШ) та Олексій Сліпченко (Святогорівська ЗОШ).
Вітаємо переможців!
Щира подяка сміливих та розумним учасникам за відважність взяти участь у районному конкурсі, продемонструвати свої знання та вміння, вчителям, які щоденною кропіткою працею навчають та виховують наших учнів, батькам за сприяння розвитку здібностей своїх дітей.
Вдячність постійному спонсору Програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини» ПрАТ «Глини Донбасу» (генеральний директор Ігор Ткач) та ГО «Добре Поле» (голова Любов Марченко) за можливість дарувати чудові подарунки дітям, відзначаючи їх зб\добутки та перемоги.
Конкурс було присвячено всім вчителям, батькам, 85-річчю утворення Донецької області.
Бажаємо нових вершин, нових перемог нашим юним розумникам!!! 

Лілія Паращук             практичний психолог РМК відділу освіти, координатор Програми «Надія Донеччини»


Шукати в на сайті