Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 17 травня 2017 р.

Подарунки для юних футболістів

Уже вдруге Добропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів отримала від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в подарунок спортивну форму для юних футболістів, які приймали участь у турнірі з футболу та волейболу серед школярів "UNICEF Football Cup" під егідою Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Нагородою для юних спортсменів також були футбольні м'ячі та рюкзаки з сувенірами.
Адміністрація школи, учителі, батьківська громадськість та учні висловлюють щиру вдячність та подяку за підтримку наших дітей та надану допомогу. Добра, миру та злагоди Вам!
 
За матеріалами сайту Добропільської районної ради

Шукати в на сайті